Fri frakt över 399 kr. Snabba leveranser inom 1-3 dagar.

Retur & reklamation

Om du ångrar dig kan du skicka tillbaka varan till oss. Vi tar ur en hanteringsavgift på 59 kr för returer. Vänligen kontakta oss för att påbörja en retur genom att maila hello@nicandsteph.se Du kan returnera dina produkter inom 14 dagar från datumet du mottog varan. Varan du önskar returnera måste vara i väsentligt oförändrat skick, det vill säga oanvänd och i samma skick som när du mottog den . Obs! På grund av hälso- och hygienskäl måste samtliga produkter returneras i obruten förpackning. Om förseglingen är bruten gäller inte ångerrätten. 

Varan ska skickas tillbaka väl emballerad. När vi mottagit varan och kontrollerat den skickar vi ett mail till dig.  Återbetalning för godkänd retur sker senast 14 dagar efter att vi mottagit varan. 

Om varan är defekt kan du reklamera den. Maila oss på hello@nicandsteph.se och beskriv felet samt bifoga bilder på produkten och förpackningen. Vid reklamationer tillämpas konsumentköplagen. Vid godkänd reklamation kan du få ny vara, pengar tillbaka eller ett prisavdrag beroende på felet. Skador till följd av felahantering av varan täcks ej av reklamationsrätten.