Fri frakt över 399 kr. Snabba leveranser inom 1-3 dagar.

Om Nanobébé

We don’t compromise. We innovate

Nanobébé är modernt varumärke inom baby care som erbjuder ett ekosystem av innovativa nappflaskor och tillbehör som förenklar vardagen för bebisar och föräldrar. I sortimentet finns allt från avancerade anti-koliknappflaskor, ergonomiska nappar i silikon som stimulerar sugreflexen, till smarta produkter för rengöring och förvaring.

För Nanobébé kommer alltid bebisars hälsa och välmående i första rummet. Produkterna har därför utvecklats i samarbete med läkare, barnmorskor och amningsspecialister och tar ett helhetsgrepp kring utmaningar som kolik och svårigheter att byta mellan bröst och flaska. Nappflaskorna är optimala vid så kallad paced bottle feeding, lyhörd flaskmatning i bebisens egen takt.

I sortimentet finns även den första flaskan framtagen specifikt för bröstmjölk som älskas av bebisar och föräldrar över hela världen. Många BVC-mottagningar runt om i Sverige rekommenderar Nanobébés produkter till bebisar och föräldrar. 

I Sverige har Flexy Silikonflaskan vunnit pris som Bästa premiumvalet av nappflaska 2024 hos bäst-i-test.se och som bästa nappflaska 2024 hos barnadiset.se som också utsåg Active Flexy Silikonnapp till bästa nappen. Nanobébés sortiment har också hyllats av testproffs.se med ett samlat toppbetyg.

Idag finns Nanobébé i över 39 länder, flertalet av företagets produkter har vunnit flera utmärkelser och bland annat klätt förstasidan i Time Magazine för utmärkelsen "årets bästa innovation" i kategorin hälsa. Nanobébés bröstmjölksflaska har även blivit kallad ”den smartaste flaskan som någonsin skapats” av Business Insider.