Fri frakt över 399 kr. Snabba leveranser inom 1-3 dagar.

Köpvillkor

1. Allmänt

Följande villkor är tillämpliga på det köpeavtal du som kund sluter med bolaget Nic and Steph AB, organisationsnummer 559401-5470.
Nic and Steph är exlusiva distributörer på svenska marknaden för varumärket Nanobébé och säljer produkter såsom nappflaskor, nappar och tillbehör på internet. Butiken är öppen för alla som har fyllt 18 år. Har du inte fyllt 18 år behöver du få samtycke för köp från din vårdnadshavare.
Nic and Steph hanterar personuppgifter som du lämnar till oss i enlighet med vår integritetspolicy. Om du har några frågor om ditt köp eller hur det går till är du alltid välkommen att kontakta oss på hello@nicandsteph.

2. Köp och beställning 

Beställning görs via vår hemsida www.nanobebe.se. Genom att göra beställningen godkänner du våra köpvillkor och samtycker till att vi registrerar dina uppgifter i vårt kundregister. Om du väljer att betala med faktura (Klarna), så godkänner du också Klarnas villkor genom att fylla i dina uppgifter.

Avtal om köp träffas när vi bekräftat beställningen genom att skicka en orderbekräftelse till den mailadress du angivit. Du måste ange din korrekta mailadress. När en order är lagd genereras en orderbekräftelse till den angivna mailadressen från Nic and Steph. Detta är ditt kvitto. Spara orderbekräftelsen som innehåller ditt ordernummer ifall du behöver kontakta vår kundtjänst.

Nic and Steph reserverar sig för eventuella fel i produktinformationen samt priser eller övrigt på hemsidan. Vi förbehåller oss rätten att göra justeringar i efterhand på hemsidan utan föregående avisering.

Nic and Steph reserverar sig även mot slutförsäljning, lagerdifferenser, prisjusteringar, ändringar av tekniska specifikationer samt tekniska problem på vår hemsida. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel. Vid felaktig prissättning, om varan skulle vara slut eller om vi annars inte kan skicka ordern förbehåller vi oss rätten att annullera köpet och återbetala eventuell betalning eller makulera fakturan.

3. Priser
Priser anges i svenska kronor och inklusive moms. Priserna som anges inkluderar inte frakt- eller betalningsavgifter, dessa kan tillkomma i kassan. Den slutgiltiga kostnaden inklusive frakt- och betalningsavgifter anges på kassasidan. Avgifter för frakt tillkommer med 39 kr på köpbelopp under 399 kr.
Priser på kampanj- eller realisationsvaror gäller till utsatt datum eller tills varan har tagit slut på vårt lager. I de fall där slutdatum saknas gäller pris tills vi väljer att ta bort kampanjen.
Alla rabattkoder har en giltighetstid och ibland ett lägsta beställningsvärde (inkl. moms, exkl. fraktkostnader). De specifika villkoren för giltighet och lägsta beställningsvärde anges där vi har kommunicerat rabattkoden. Rabattkoder kan ej kombineras med andra rabattkoder.

4. Betalning
Nic and Steph erbjuder kortbetalning med Visa, Mastercard och American Express, Swish samt Klarna betala direkt, betala senare samt delbetalning. Genom att lämna information i kassan godkänner du Klarnas villkor. Genom att klicka på "Slutför köp" godkänner du Nic and Stephs köpvillkor.

Vi rekommenderar dig att läsa vår integritetspolicy. Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas sekretesspolicy.